Yachting

Jarocells is al langere tijd een bekende in de serieuze watersport. Tientallen jachten zijn inmiddels van onze accu’s voorzien en hebben langs de Europese en Mediterane kusten en op de oceaan hun superieure performance bewezen. Of het nu een 34 ft Bavaria, een 49 ft Bestevear of een 51Ft Najad is, of een 48 ft catamaran, overal maken onze accu’s hun investering waar.

Maar ook motorjachten bouwen we steeds vaker om van loodaccu’s naar onze lithium ijzerfosfaataccu’s. Omdat ze super snel laden en uitermate geschikt zijn om grote omvormers te voeden vervalt vaak de noodzaak om de generator te starten om te kunnen koken of wassen. Jarocells accu’s zijn, veel beter dan de beste loodaccu’s, geschikt voor een hoge frequentie van laden en ontladen. Ook gaan ze niet in kwaliteit achteruit als ze slechts gedeeltelijk opgeladen blijven staan.

Jarocells levert zowel 12V accu’s als 24V accu’s die één op één de bestaande service loodaccu’s kunnen vervangen. Meer of minder capaciteit wordt bereikt door meer of minder accu’s parallel te schakelen. Het grote voordeel hiervan is dat de energievoorziening uiterst betrouwbaar is. Bij een Jarocells accu’s is het namelijk zo dat iedere accu zijn eigen beveiliging en monitoring elektronica in zich heeft. Als er iets met een accu niet in orde zou zijn dan koppelt hij zichzelf al terwijl de andere accu’s het automatisch overnemen. Ook is iedere accu voorzien van een bluetooth zender waarmee met behulp van onze App de actuele status van alle parameters binnen de accu kan worden uitgelezen.

Omdat een Jarocells accu praktisch volledig ontladen kan worden kan ook vaak met minder Ah worden volstaan dan wanneer men loodaccu’s zou installeren
En rekent men de prijs met de lange levensduur door dan is installeren van Jarocells accu’s ook economisch gezien een goede keus.

Jarocells is meer dat alleen een accuverkoper. Wij installeren niet alleen accu’s of geven advies bij DIY projecten, we bouwen ook installaties om zodat we u compleet kunnen ontzorgen als het gaat om uw elektriciteitsvoorziening. Inclusief integratie van generator, zonnepanelen, windmolens, enz.

Verder leveren en installeren we alle Victron apparatuur om uw installatie compleet te maken. We zijn ook Victron Professionals wat ons de ideale partner maakt voor uw energievoorziening nieuwe stijl.

To top

Selecteer een Afleverpunt