Camping

Als je onderweg bent met een camper is het prettig als je voldoende stroom bij je hebt voor alle elektrische apparatuur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de koelkast, omvormer, televisie, verlichting, waterpomp en eventueel zelfs airconditioning.

Onze Jarocells BT accu’s zijn uitstekend geschikt om de taak van de oude loodaccu’s over te nemen.

Ze zijn gemiddeld ¼ van het gewicht vergeleken met loodaccu’s voor dezelfde bruikbare capaciteit. Of je kan 4 keer zoveel energie meenemen met hetzelfde gewicht.

Ook de levensduur is aanzienlijk langer dan die van een loodaccu. Een levensduur van tenminste 10 jaar is de verwachting bij normaal gebruik. Tevens geven we 5 jaar garantie op onze accu’s.

In praktisch alle gevallen kunnen loodaccu’s worden uitgewisseld met onze BT accu’s zonder de apparatuur van de camper aangepast hoeft te worden. En, moet er iets worden aangepast dan is dat beperkt.

Nieuw in ons assortiment is de JARO-BT300.12 accu: deze is special ontwikkeld voor het gebruik in campers. De accu heeft een laag gewicht en heeft niet alleen een veel lager gewicht dan een loodaccu, maar ook is het gewicht lager dan vergelijkbare LiFePO4 accu’s. En onze accu heeft een kleinere footprint. Zo weegt een gemiddelde LiFePO4 12V300Ah accu zo’n 40 tot 45kg en heeft een lengte van 52 cm en breedte van 26 cm. Onze JARO-BT300.12 accu heeft een gewicht van slechts 27 kg en is maar 33 cm lang en 19 cm breed.

Extra mooie feature aan deze accu is dat hij een automatische verwarming heeft. Als de accu onder het vriespunt komt dan wordt een klein gedeelte van de laadstroom gebruikt voor het op temperatuur brengen van de accu.

Wat ook echt uniek is aan onze JARO-BT300.12 accu is dat de holle ruimtes in de accu zijn volgegoten met kunsthars. Dit maakt de accu en elektronica praktisch ongevoelig voor schokken, vibraties en vocht. Onderdelen kunnen niet los raken en vocht kan de elektronica nooit bereiken. Geen andere accu op de markt heeft deze optie.

Is het een dure accu? Nee, zeker niet. Als je de prijs bekijkt per bruikbare Ah en die vergelijkt met andere kwaliteitsaccu’s dan kun je gerust stellen dat het een goede prijs is voor een goed merk met dito service.

To top

Selecteer een Afleverpunt