JAROCELLS ZOMERACTIE

De zomer staat voor de deur en dat vieren wij bij JAROCELLS met een dubbele actie! We hebben nog enkele accu’s uit ons oude assortiment die met fikse kortingen weg mogen. Het is op = op, dus wees er snel bij!

Op = Op Uitverkoop
Dit is je laatste kans om onze hoogwaardige Lithium IJzerfosfaat accu’s uit het oude assortiment te bemachtigen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Perfect voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare energieoplossingen voor de zomer. Maar let op: de voorraad is beperkt, dus mis het niet!

Introductiekorting op ons Nieuwe Assortiment
Daarnaast introduceren wij met trots ons vernieuwde assortiment accu’s. Deze nieuwe accu’s bieden 20% meer energie zonder dat de prijs is gewijzigd! Hoe we dat doen? Het geheim zit in de cellen. De afmetingen, vorm en herkomst van de cellen zijn hetzelfde gebleven, maar dankzij de verbeterde technologie van onze fabrikant kunnen de nieuwe accu’s nu 20% meer energie leveren.

Profiteer van onze speciale introductiekorting en ervaar zelf de kracht van deze verbeterde accu’s. Of je nu gaat voor een vaste accu of een draagbare oplossing, je krijgt nu nog meer energie voor dezelfde prijs!

Wees er snel bij!
Deze zomeractie is slechts tijdelijk en geldt zolang de voorraad strekt. Mis deze unieke kans niet en zorg dat je jouw energieoplossing voor de zomer veiligstelt met JAROCELLS!

OP = OP

Op deze accu’s en portables geven we mooie actiekortingen deze zomer

OP = OP Uitverkoop Accu Packs

Een mooie actie, maar wees er snel bij: de uitverkoop loopt zolang de voorraad strekt!

ZOMER Introductiekorting op onze nieuwe Portables

Deze actie geldt tot en met het einde van de zomer (22 september 2024)

ZOMER Introductiekorting op onze nieuwe Accu Packs

Deze actie geldt tot en met het einde van de zomer (22 september 2024)

To top

Selecteer een Afleverpunt